21 Mart 2009 Cumartesi

Küçük Yarışmacılardan Büyük Filmler Yarışması

7. Uluslararası İstanbul Çocuk Film Festivali kapsamında düzenlenecek ''Küçük Yarışmacılardan Büyük Filmler Yarışması''na son katılım tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
Konuya ilişkin açıklamaya göre, 3-19 Kasım tarihleri arasında dünyanın pek çok ülkesinden çocuk filmlerini bir araya getirecek festival kapsamında, ''Küçük Yarışmacılardan Büyük Filmler Yarışması''nın bu yıl beşincisi düzenlenecek.
Yarışmaya 6-18 yaş arasında, kendi filmini çekenler katılabilecek. Gönderilen filmler yapımcılar, oyuncular, yönetmenler, yazarlar, psikologlar, senaryo yazarları, televizyon programcıları ve eğitimcilerden oluşan seçim komite tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler festivalde gösterime sunulacak.
Yarışmaya katılmak isteyenler eserleriyle 3 Temmuza kadar başvurabilecek. Dereceye giren yapımlara ''Popcorn Ödülü'' verilecek.
Ödüller, 3 Kasımda yapılacak Uluslararası İstanbul Çocuk Filmleri Festivali Açılış Galası'nda sahiplerini bulacak. Birinciye dijital kamera, ikinciye dijital fotoğraf makinesi ve üçüncüye DVD Player hediye edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics