18 Nisan 2009 Cumartesi

`Freshtival` 30 Mayıs`ta, İstanbul Modern Otoparkta

Yükselen alternatif ve yenilikçi sahne performanslarının yer bulacağı Miller`ın düzenlediği, müzik festivali `Freshtival` 30 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul Modern`in açık otoparkında gerçekleşecek.
Yükselen alternatif ve yenilikçi sahne performanslarının yer bulacağı Miller`ın düzenlediği, müzik festivali `Freshtival` 30 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul Modern`in açık otoparkında gerçekleşecek.
Müzik severlerin ruhunu tazeleyecek Freshtival`a Amy Winehouse`un tahtına aday gösterilen vokal tekniği ile liste fatihi Gabriella Cilmi`nin yanı sıra, son dönemin adından en çok söz ettiren isimlerinden Friendly Fires ve yeni albümlerinden şarkıları da seslendirecek olan Portheco gibi gruplar da müzik severlerlerle buluşacak.
Müzik ve sanat gurularının gizli keşifleri olan ve bu alanda adını yeni duyurmaya başlamış yerli ve yabancı sanatçıların yer alacağı festivalde ayrıca; film, fotoğraf, moda tasarımı alanlarında müzik konseptli performanslar sergilenecek.
Genç yeteneklerin sahne alacağı ve dolu dolu geçecek festivalde; Miller Music Factory yarışmasının genç yeteneklerinin performansları ile, Türkiye`ye ilk kez gelecek dünyaca ünlü gruplar yer alacak. Konserlerin ardından DJ performanslar, after party`de gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.
Müziğin ve yeniliklerin öncüsü Miller tarafından düzenlenecek olan müzik festivali `Freshtival`,ın müzik severlere unutulmayacak bir ziyafet sunacak olan headliner`ı, Avusturalyalı genç yetenek Gabriella Cilmi. Türkiye`ye ilk defa gelecek olan ve `Sweet about Me` isimli çıkış single`ı ile müzik listelerinin üst sıralarından inmeyen Cilmi, genç yaşına rağmen Freshtival`a damgasını vuracağa benziyor. Freshtival`ın bir diğer süprizi ise, son zamanların en iyi çıkış yapan ingiliz müzik gruplarından biri Friendly Fires. Festivalde Türkiye`den sahne alacak olan grup ise geçtiğimiz günlerde yeni albümleri Studio Plastico ile bir kez daha gönülleri fethetmeyi başaran Portecho.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics