13 Nisan 2009 Pazartesi

İstanbul karizmatik bir kadın tanıyacak!

O, sinemanın ve müziğin ünlü ismi Marlene Dietrich'in varisi olarak gösterilen tek kadın... Ute Lemper, 15 Nisan'da İstanbul'a güzelliğini, karizmasını ve büyüleyici sesini getiriyor.
Klasikle avangardı bütünleştirdiği tarzıyla hayranlık uyandıran efsane sanatçı Ute Lemper, sesi, güzelliği ve karizmasıyla İstanbulluları büyülemeye hazırlanıyor.
Müziğin yanı sıra dans, tiyatro, sinema, yazı ve resim alanlarındaki çalışmalarıyla da sanatseverlerin takdirini kazanan Lemper, bu ayın en unutulmaz performanslarından biri olmaya aday gösterisi ile 15 Nisan Çarşamba akşamı İş Sanat’ta olacak.
Nostaljik ve buğulu sesi, gizemli güzelliği ve karizması ile 20 yılı aşkın süredir attığı her adım ve tartışmasız başarılarıyla yaşayan bir efsane, Ute Lemper. Cats’ten All That Jazz’e, Peter Pan’dan Mavi Melek’e büyük müzikal yapımlardaki rolleri; Philip Glass, Nick Cave, Tom Waits, Elvis Costello gibi sanatçıların yalnız onun için yazdığı şarkılara sesiyle attığı imza, Marlene Dietrich ve Edith Piaf’ın şarkılarına hayat vermesiyle, rol aldığı filmlerdeki karakterlere getirdiği renk ve derinlikle günümüzün en karizmatik sanatçılarından biri olan Lemper’in kulaklara kazınan yorumu, bu ay İstanbul’un unutulmazları arasına girecek.
Tarih : 15 Nisan 2009, Çarşamba
Saat : 20.00
1. Kademe: 40 TL, 2. Kademe: 35 TL, 3. Kademe: 30 TL, İndirimli: 25 TL
issanat.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics