16 Nisan 2009 Perşembe

İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ SERGİSİ AÇILDI

Palladium'un, 16 Nisan – 03 Mayıs Tarihleri Arasında Oyuncak Tutkunlarına Ağırlayacağı, İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi Bugün Sunay Akın'ın Katılımıyla Açıldı.
Palladium’un, 16 Nisan – 03 Mayıs tarihleri arasında oyuncak tutkunlarına ağırlayacağı, İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi bugün Sunay Akın’ın katılımıyla açıldı.
Dünyanın birçok ülkesinden farklı konseptte oyuncağı bir araya getiren sergide, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde daha önce hiç görmediğiniz yepyeni oyuncaklar da sergileniyor.
Ayrıca sergi boyunca ziyaretçilerden toplanacak kullanılmayan oyuncaklar, Trabzon Maçka’da köy okullarına armağan edilecek.
Palladium, Sunay Akın tarafından kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle dünyanın çeşitli ülkelerinden farklı dönemlere ait oyuncakları ziyaretçileri ile buluşturuyor.
Dünyanın dört bir yanından 15 yıldır toplanan oyuncaklarla, farklı kültürleri aynı çatı altında bir araya getiren İstanbul Oyuncak Müzesi, bu yıl Palladium’da, daha önce müze ziyaretçilerinin görmediği yepyeni oyuncaklarını sergiliyor. Temel Reis, Mickey Mouse ve Pinokyo’nun ilk üretilen oyuncaklarından, antika bebekler ve bebek evlerine kadar uzanan yüzü aşkın antika oyuncak, Palladium ziyaretçilerini oyuncakların büyülü dünyasına götürüyor. Dünya tarihini kendi dilinden anlatan bu benzersiz oyuncaklar, geçmiş ile günümüz arasında özel bir bağ kuruyor.
Bu özel sergi aynı zamanda anlamlı bir amaca da hizmet ediyor. Sergi boyunca ziyaretçilerden toplanacak kullanılmayan oyuncaklar, Trabzon Maçka Köy okullarındaki çocukların yüzünü güldürecek.
İstanbul Oyuncak Müzesi sergisini gezerken masalsı bir dünyaya adım atacak ziyaretçiler evcilik oynadıkları bebekleri, kurşun askerleri, metal arabaları ile karşılaşacaklar, zamanda yolculuğa çıkacaklar.
7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek sergi, özellikle 23 Nisan’da çocuklarına sürpriz yapmak isteyenler için güzel bir alternatif olacak. Sergi, 3 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics