14 Nisan 2009 Salı

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Anadolu Hayat Emeklilik'in geleneksel olarak her yıl düzenlediği "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler" fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu. Türkiye'nin pek çok yerinden tam 1005 kadın, çektikleri fotoğraflarıyla 'kadının hayata bakışı'nı ortaya koydu.
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından düzenlenen ''Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'' fotoğraf yarışmasını kazananlar belli oldu.
Anadolu Hayat Emeklilik tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya, Türkiye'nin dört bir yanından 1005 kadın fotoğrafçı, 4 bin 552 eserle katıldı.
Jüri üyeleri Güler Ertan, İbrahim Zaman, Barbaros Gürsel, Adnan Sokol ve Betül Çığır tarafından belirlenen, ilk üç ve sergilenmeye değer bulunan 42 eser 'www.anadoluhayat.com.tr adresinde ilan edildi.
Yarışmada birinciliğe ''Dumanlı Başım'' adlı eseriyle İstanbul'dan Tüten Dağdaş, ikinciliğe ''Şantiye'' adlı eseriyle Ankara'dan Melek Ural, üçüncülüğe ise ''Sohbet'' adlı eseriyle İstanbul'dan Gülnur Sözmen layık görüldü.
Yarışmanın en güzel karelerini içeren 45 eser, 7 Mayıs'ta Kadıköy'deki Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde açılacak sergi ile fotoğrafseverlerle buluşacak. Anneler Günü'ne ithaf edilecek sergi, 22 Mayıs'a kadar açık kalacak.
Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın sergilenmeye değer fotoğraflarının yer alacağı bir de katalog yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics