4 Mayıs 2009 Pazartesi

Artölyem Dergi Yayında!

Kültür, Sanat, Düşü(n) Dergisi Artölyem Dergi, güzel sanatlara hazırlık ve hobi konusunda çalışmalar yapan Artölyem Güzel Sanatlar ve Hobi Merkezi bünyesinde hayata gözlerini açtı!
İnternetten online olarak takip edebileceğiniz dergi, iki ayda bir güncellenerek, www.artolyemdergi.com adresinde okuyucuyla buluşacak. Özellikle gençlere ulaşmak istediklerini belirten dergi ekibi, bu dergiyle birlikte, gençlerin sanatla buluşmasına katkı sağlamayı umuyor.
Artölyem Dergi her sayısında farklı bir konu başlığı altında sunulacak. Dergiyi hayata geçiren kadro ise sanatçı ve sanatsever kimlikleriyle öne çıkan, aynı hayali paylaşan bir avuç insan. İlk sayısından itibaren dışarıdan her türlü katılıma açık olduğunu belirten dergi, kapılarını sanata gönül vermiş herkese sonuna kadar açıyor. Göndereceğiniz yazı, röportaj, grafik tasarım, illüstrasyon ve fotoğraf çalışmalarınız editörler tarafından değerlendirilip bir sonraki sayıda yayına alınacak.
Bu ay “Yüz yaşamışlığın aynasıdır” başlığı altında çıkarılan dergide resim, heykel, sinema, fotoğraf ve deneme yazılarına, çeşitli fotoğraf ve illüstrasyon çalışmalarına ulaşabileceksiniz. Bir sonraki sayının konusunu ise “Görünenin ötesine bakmak” 15 Haziran 2009 tarihine kadar tamamlayacağınız çalışmalarınızı info@artolyemdergi.com adresine gönderebilirsiniz.
Artölyem Güzel sanatlar ve Hobi Merkezi hakkında:
Artölyem Güzel sanatlar ve Hobi Merkezi, heykel, resim, seramik,fotoğraf sanatları, mekân uygulamaları, dekoratif ürün tasarımları alanlarında faaliyet yürütmek amacıyla "Sanatla Buluşma Noktanız" sloganı ile yola çıkan bir sanat atölyesi olarak 2006 yılında kuruldu. Bünyesindeki deneyimli eğitmen ve sanatçı kadrolarını barındıran Artölyem, güzel sanatlar sınavlarına hazırlık amacıyla vermiş olduğu temel sanat eğitimi, hobi gruplarına yönelik, seramik,heykel,fotoğraf çalışmalarında, katılımcılarının kişisel ve entelektüel gelişimlerine de katkı sunabilmeyi amaçlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics