6 Mayıs 2009 Çarşamba

Kısalar Koç Üniversitesi'nde!

Koç Üniversitesi Kısa Film Festivali, 12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Koç Üniversitesi Sanat Kulübü öğrencileri tarafından ilki geçen yıl düzenlenen festivalde, genç sinemacılar ve sanat severler 3 gün boyunca kısa film hakkında bilgi alışverişinde bulunacak, çeşitli film atölye çalışmaları yapılacak ve üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan kısa filmler izlenebilecek.
Reklam yönetmeni Şener Şonuşen, oyuncu Aykut Oray, Beyazperde Sinema Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Kökçeoğlu, yönetmen Selim Demirdelen, tiyatro sanatçısı Erkan Taşdöğen, görüntü yönetmeni Uğur İçbak ve Koç Üniversitesi yarı zamanlı öğretim üyesi Ela Başak Atakan’dan oluşan jüri üyeleri tarafından kurmaca dalında seçilecek birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira ve üçüncüye de 1000 lira para ödülü verilecek.
Şener Sonuşen’in danışmanlığında düzenlenen etkinliğe, tüm üniversiteli kısa film yönetmenleri başvurabilecek. Festivale son başvuru tarihi 7 Mayıs olarak belirlendi.
Koç Üniversitesi’nin Rumelifeneri Yerleşkesi’nde yer alan Odeon Açık Hava Sineması’nda gerçekleşecek festival, genç yetenekleri bir araya getirerek, üniversiteler arasında dinamik bir kısa film platformu yaratmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics